.Веселбата започна. Ще има още много подобни умни съвети. Ще научат

...
.Веселбата започна. Ще има още много подобни умни съвети. Ще научат
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Спагетите могат да се рупат и сурови, остава да намалим вдишванията и издишванията си

.
" Веселбата стартира. Ще има още доста сходни " умни " препоръки. Ще научат хората по какъв начин да живеят в МИЗЕРИЯ. И тъй като водата завира при по-ниско атмосферно налагяне, ще им кажат да се качват високо в планината, когато желаят да варят спагети " ; " Остана Урсула да ни призове да понижим вдишванията и издишванията си с 15 %. Засега 15 %. После ще се одобри инструкция за понижението им с 50 %. После..., който оцелее, ще види " ;  " Би било отлично потърпевшите бедстващи БЪЛГАРИ, да ги настанят в петзвездни хотели на морето. Сезона така и така свърши. Защо украинци може, а нашенци да не може? Дайте им по 40 лв. дневно джобни и им ремонтирайте къщите. Тогава човек може и да си намерения, че има страна ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
Загрижен жител
Би било отлично потърпевшите бедстващи БЪЛГАРИ, да ги настанят в петзвездни хотели на морето. Сезона така и така свърши. Защо украинци може, а нашенци да не може? Дайте им по 40 лв. дневно джобни и им ремонтирайте къщите. Тогава човек може и да си намерения, че има страна. Откраднаха пари със сакове и чували, само че 100 къщи не могат да оправят?

 
Циганин
Цветя и рози! Всичко е наред! А през днешния ден е 4-тия ден след нещастието. Видяха доста доброволци и се уплашиха, че са с лопати в ръцете.
 
Веселбата стартира
Ще има още доста сходни " умни " препоръки. Ще научат хората по какъв начин да живеят в МИЗЕРИЯ. И тъй като водата завира при по-ниско атмосферно налагяне, ще им кажат да се качват високо в планината, когато желаят да варят спагети.
 
Да готвят на изключени електроуреди с празни съдове
Хем ще икономисат от тоалетна хартия, хем на Путин ще накривят капата
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР